Villkor för bokning av lägenheter/hus hos OASER

Oaser

Du når oss via mail; info@oaser.net samt på telefon 0733- 544 392. Mer information finns på sidan Kontakt

Bokning

När du har hittat din ”OAS” och vill boka denna, kontrollera då först att hyresobjektet som du vill hyra är ledigt. Därefter registrerar du din bokning via bokningsknappen som finns under beskrivningen av valt objekt. Vad hyresobjektet kostar per vecka för din valda hyresperiod ser du på vår site. För att OASER skall kunna reservera lägenheten/huset för din räkning måste du fylla i alla uppgifter som krävs för detta. För icke svenska kunder går det bra att de fyra sista siffrorna är nollor. Är ditt valda hyresobjekt preliminärbokat/bokat för den hyresperiod du tänkt dig? Skicka oss då gärna ett mail till info@oaser.net och meddela oss att du är intresserad av att boka detta objekt, så återkommer vi till dig om det skulle bli ledigt.

Bokningsbekräftelse

När OASER har mottagit din bokning, bekräftar vi detta genom att skicka ett mail till dig och då markerar vi ditt valda objekt som ”Preliminärbokat” för din valda period. Objektet kommer att vara preliminärbokat till dess att du har erlagt full betalning för hyresperioden.

Kontrakt - Betalningsrutiner

Därefter kommer du att få en bokningsbekräftelse från OASER med ett kontrakt för hyresobjektet som bl a innehåller uppgifter om allmänna hyresvillkor, våra betalningsrutiner och övriga specifika villkor för ditt hyresobjekt. Valuta för uthyrning anges under respektive Oas, vanligen i Euro. Hyresbeloppet skall erläggas till OASER inom 14 dagar från erhållandet av OASERs bokningsbekräftelse.

Information om hyresobjektet

När hyresbeloppet är erlagt, så kommer du att få vägbeskrivning, korrekt adress och besked om hur du får tillgång till nyckeln till din Oas.

Hyresgästens avbokning

Mer än 30 dagar för tillträdesdatum Om du avbokar mer än 30 dagar före tillträdesdatumet kommer OASER att återbetala 70 % av erlagt hyresbelopp. Avbokning gör du genom att skicka ett mail till OASER.

Mindre än 30 dagar före tillträdesdatum Om du avbokar senare än 30 dagar före tillträdesdatumet kommer OASER ej återbetala något av erlagt hyresbelopp. Avbokning gör du genom att skicka ett mail till OASER. Skulle OASER lyckas hyra ut objektet till annan kund återbetalas 70% av erlagt hyresbelopp.

Hyresgästens ansvar för uthyrningsobjektet

Du, som hyresgäst, ansvarar för att hyresobjektet lämnas välstädat vid avresa och att det i övrigt lämnas i samma goda skick som vid din ankomst. Du skall också som hyresgäst skriftligt fylla i OASERs avreseintyg och besvara några frågor avseende hyrt objekt. I detta formulär skall det bl a framgå om det har varit några problem med objektet under hyresperioden, om något gått sönder samt slutligen skrivas under med en försäkran om att objektet lämnas i gott, välstädat skick. Detta formulär skickas till oss ifyllt direkt vid hemkomsten. Har något gått sönder skall detta genast ersättas med liknande vara. OASER begär alltid fullständiga person- och adressuppgifter av sina hyresgäster. Handdukar och lakan skall medtagas, där annat ej anges.